Kalajoki Beachfutis 15.-17.6.2018!

10.4.2018


Kesän kuumin tapahtuma lähestyy jälleen huimaa vauhtia. Raksanuoret lähtee pölistelemään Kalajoen hiekkaa Beachfutis -turnaukseen jo yhdeksättä kertaa! YHDEKSÄTTÄ, huh! :)

Mikäli tykkäät jalkapallosta, tai muuten vaan palloilla ja olet iältäsi 18-35v Rakennusliiton jäsen, voit ilmoittautua matkaan. Seuraavat alueet sekä näiden lähialueet ovat etusijalla: Lappi, Oulu, Kainuu, Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Kuopio - Muilta alueilta halukkaat, soittakaa ensin Nikolle ja varmistakaa ennen ilmoittautumista.

Pelaamme sekajoukkueilla, joten kaikki henkilöt sukupuoleen katsomatta ovat enemmän kuin tervetulleita joukkueisiin!

Iltabileissä Raksanuorten kisamenestystä vauhdittaa muun kansan lisäksi Nikke Ankara ja Spekti!

Dyynissä musiikinjanoa lääkitsevät jo totuttuun tapaan DJ:t Kaasi & Alijas! Tällä kertaa ohjelmassa on perjantaina SUOMIDISCO - Aito ja alkuperäinen hittikiertue sekä lauantaina Ysäri Disco Tour. 

Pelaamme myös jo perinteeksi muodostuneen Raksanuorten Mölkkyturnauksen, jossa on taatusti huikeat palkinnot ja joku ovela lisämauste säännöissä! 

Vapaa-ajalla on siis jälleen kerran varaa mistä valita. Ai että :)

Tänäkin vuonna kaikki pelit pelataan hupisarjassa. Joukkueita kasataan yhteensä KAKSI ja jotta kaikki saisivat matkasta mahdollisimman paljon irti, tälläkin kertaa päädyttiin kasaamaan toinen joukkue johon kerätään kaikki innokkaimmat pelaajat.

JOUKKUEET:

RAKSANUORET cREAMTEAM (höntsä)

Tämä pelkästään vasemman laidan puolustajista koostuva joukkue pelaa jo edellisvuosilta totuttuun tapaan löysin rantein ja rennolla meiningillä, unohtamatta kuitenkaan, että periksi ei anneta! Pelikokemuksella ei siis ole väliä. Minimivaatimuksena on, että tiedät kumman pään häkkiin pallo olisi tarkoitus saada ;)


RAKSANUORET dREAMTEAM (110 lasissa)

Dreamteamissa pyritään pelauttamaan niitä innokkaimpia, ja ehkä urheilu- ja pelitaustaa omaavia pelaajia. Vaikka myös Dreamteam pelaa hupisarjassa, odotetaan tämän joukkueen pelaajilta kunnon peliasennetta. Joukkue pysyy aikatauluissa, sekä noudattaa kapteeninsa antamia ohjeita. Ennen pelejä joukkue myös harjoittelee pelitaktiikkaa pikaisessa iltaharjoituksessa heti perjantai-iltana.

HUOM! Joukkueihin saatetaan joutua tekemään muutoksia, sillä pelinjärjestäjä asettaa tiettyjä rajoituksia/vaatimuksia joita meidän täytyy noudattaa, jotta saamme molemmille joukkueille pelit aikaiseksi. Kaikkien joukkuetoiveet otetaan silti huomioon.


TAPAHTUMAN OMAVASTUUOSUUS on 20€/hlö ja se sisältää:

- Osanottomaksun
- Majoituksen
- Pelipaidan
- Viikonlopun murkinat
- Ajankohtaista tietoa
- Oheisohjelmaa
- Muumi- ja Smurffilaastarit peleihin
- Kuljetukset linja-autoilla:

Rovaniemi-Kemi-Oulu-Kalajoki

Kuopio-Jyväskylä-Ylivieska-Kalajoki

Väliltäkin poimitaan kyytiin...

Pohjanmaalta Seinäjoki/Vaasa vahvistukset tulevat Ylivieskaan joko junalla tai kimppakyydeillä.
Kainuun pelaajat kimppakyydein Kalajoelle.

Tapahtuma alkaa perjantaina illalla ensimmäisillä peleillä, joten lähtöpaikkakuntien linja-autot starttaavat n. klo 12:00. Tarkempi ohjelma tulee ilmoittautuneille postitse lähempänä. Varaudu kuitenkin siihen, että voit ottaa perjantain vapaaksi töistä/koulusta tai vähintäänkin lähtemään ruokatunnilta - riippuen paikkakunnastasi!


Ilmoittautumiset 18.5. mennessä linkin kautta:

bit.ly/kalajoki2018 - linkki myös kommenteissa!

Lisätiedot tapahtumasta: 040 630 2885 / Niko

Viikonlopun yleistä ohjelmaa voit seurata Dyynin nettisivuilla:

https://www.hiekkadyyni.fi/

sekä pelinjärjestäjän nettisivuilla: 

http://beachfutiskalajoki.fi/