Ilmoittautuminen Raksanuoret-lehden tekoon

30.7.2018

Lehdenteko 14.-16.9.2018
Lehdenteko 14.-16.9.2018

Kurssille voi nyt ilmoittautua!

Raksanuorten 20. lehdentekokurssi 14.-16.9.2018

Lähde mukaan tekemään Raksanuoret –lehteä!
Lehdenteko järjestetään tällä kertaa Himoksen hulppeissa huviloissa keskellä Suomea.

Kurssi järjestetään pe-su 14.-16.9, paikan päälle saavutaan jo perjantai-iltapäivästä. Lehdenteko on avoin kaikille alle 35-vuotiaille Rakennusliiton jäsenille, eikä kurssilaiselta vaadita aikaisempaa kokemusta lehteen kirjoittelusta.

Viikonloppu sisältää perinteiseen tapaan ensikertalaisille koulutuksen lehdenteon, sekä tekstintuottamisen perusasioista leppoisissa tunnelmissa.

Lehdenteon yhteydessä pidetään myös valtakunnallisen nuorisotyöryhmän avoin kokous, osallistumalla pääset mukaan vaikuttamaan Raksanuorten toimintaan.

Kurssilla ei ole unohdettu tiukan puurtamisen jälkeistä rentoutumista, joten kun hommat on saatu kasaan, huviloilla on käytettävissä saunat ja paljut.

Kurssi on jäsenille ILMAINEN. Rakennusliitto kustantaa ja järjestää majoituksen, ruoat ja opiskelumateriaalin, ja myös kurssilaisten matkat maksetaan km-korvausten tai julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea, jotta pääset mukaan tekemään Raksanuoret-lehden 10 vuotisjuhlapainosta!

 

 Sitovat ilmoittautumiset/kyselyt suoraan Idalle 26.8.2018 mennessä:

 Ida Kuikka O4O 630 2740 tai ida.kuikka(ät)rakennusliitto.fi

 (myös, WhatsApp, YV, yms. käy :) )