Raksanuorten lehdentekokurssi 1.-3.9.2017

23.5.2017

Lehdentekokurssi 1.-3.9.2017
Lehdentekokurssi 1.-3.9.2017

Raksanuorten lehdentekokurssi 1.-3.9.2017

Lähde mukaan tekemään Raksanuoret –lehteä, joka on nyt järjestyksessään jo huikea 18. kirjallinen tuotos, jonka Raksanuoret ovat urakoineet valmiiksi vain viikonlopussa.

 

Lehdenteko järjestetään tällä kertaa Varalan urheiluopistolla Tampereella pe-su 1.–3.9.2017, eli kurssille voi saapua jo perjantai-iltapäivästä.

 

Kurssi on avoin kaikille alle 35-vuotiaille Rakennusliiton jäsenille, eikä kurssilaiselta vaadita aikaisempaa kokemusta lehteen kirjoittelusta.

 

Viikonloppu sisältää perinteiseen tapaan ensikertalaisille koulutuksen lehdenteon, sekä tekstintuottamisen perusasioista leppoisissa tunnelmissa.

 

Lehdenteon yhteydessä pidetään myös Valtakunnallisen nuorisotyöryhmän avoin kokous, joten pääset myös vaikuttamaan Raksanuorten toimintaan.

 

Kurssilla ei ole myöskään unohdettu tiukan puurtamisen jälkeistä rentoutumista, joten kun hommat on saatu kasaan, niin käyttöön löytyy tietysti hirsisauna paljuineen.

 

Tapahtuma on jäsenille ILMAINEN. Rakennusliitto kustantaa ja järjestää majoituksen, ruoat ja opiskelumateriaalin, ja myös kurssilaisten matkat maksetaan km-korvausten tai julkisten kulkuneuvojen mukaan.

 

Lähde siis viettämään viikonloppu hyvässä seurassa, ja vaikuta siihen mitä nuoret lukevat.

 

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea!

 

 Sitovat ilmoittautumiset/kyselyt suoraan Idalle 18.8.2017 mennessä:

 Ida Kuikka O4O 630 2740 tai ida.kuikka(ät)rakennusliitto.fi

 (myös, WhatsApp, YV, yms. käy :) )