Raksanuorten lehdentekokurssi 2.-4.2.2018

8.12.2017

Raksanuorten lehdentekokurssi 2.-4.2.2018
Raksanuorten lehdentekokurssi 2.-4.2.2018

Raksanuorten lehdentekokurssi 2.-4.2.2018

Raksanuorten Lehdentekokurssi 2.-4.2.2018

Lähde mukaan tekemään Raksanuoret –lehteä, joka on nyt järjestyksessään 19. kirjallinen tuotos, jonka Raksanuoret ovat urakoineet valmiiksi vain viikonlopussa.

Lehdenteko järjestetään tällä kertaa Kylpylä hotelli Rauhalahdessa Kuopiossa pe-su 2.–4.2.2018, eli kurssille voi saapua jo perjantai-iltapäivästä.

Kurssi on avoin kaikille alle 35-vuotiaille Rakennusliiton jäsenille, eikä kurssilaiselta vaadita aikaisempaa kokemusta lehteen kirjoittelusta.

Viikonloppu sisältää perinteiseen tapaan ensikertalaisille koulutuksen lehdenteon, sekä tekstintuottamisen perusasioista leppoisissa tunnelmissa.

Lehdenteon yhteydessä pidetään myös Valtakunnallisen nuorisotyöryhmän avoin kokous, joten osallistumalla pääset myös vaikuttamaan Raksanuorten toimintaan.

Kurssilla ei ole myöskään unohdettu tiukan puurtamisen jälkeistä rentoutumista, joten kun hommat on saatu kasaan, niin kylpylän palvelut ovat vapaasti käytettävissä.

Kurssi on jäsenille ILMAINEN. Rakennusliitto kustantaa ja järjestää majoituksen, ruoat ja opiskelumateriaalin, ja myös kurssilaisten matkat maksetaan km-korvausten tai julkisten kulkuneuvojen mukaan.

Lähde siis viettämään viikonloppu hyvässä seurassa, ja vaikuta siihen mitä nuoret lukevat.

 

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea!

 

 Sitovat ilmoittautumiset/kyselyt suoraan Idalle 17.1.2018 mennessä:

 Ida Kuikka O4O 630 2740 tai ida.kuikka(ät)rakennusliitto.fi

 (myös, WhatsApp, YV, yms. käy :) )